VACATURE: SALES PROFESSIONAL (32/40 UUR)

Heb jij affiniteit met de agrarische sector, vind je het leuk om ‘out of the box’ te denken en beschik jij over een vlotte babbel? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Word de spil in het contact met nieuwe en bestaande partners van FarmTrade en verover samen met ons de agrarische sector in binnen- en buitenland!

 

Wat is FarmTrade?
FarmTrade is een jong, innovatief bedrijf dat in korte tijd een grote groei heeft doorgemaakt. De FarmTrade APP is een toonaangevend agrarisch handelsplatform dat het mogelijk maakt om te handelen in uien, aardappelen, bietenquotum, machines en meer. We onderscheiden ons door alles net even anders te doen, grenzen op te zoeken en ‘out of the box’ te denken. Ruim 12.000 mensen maakten al kennis met FarmTrade en deze trend zetten we graag voort in Nederland en daarbuiten!

Wat ga je doen?
Als Sales Professional ondersteun jij het FarmTrade-team op het gebied van relatiebeheer en klantcontact. Jij trekt potentiële klanten aan, onderhoudt hen en zorgt er, samen met je collega, voor dat onze partners hun advertentiepakket optimaal inzetten.

Wie zoeken wij?
• Een enthousiaste collega met een vlotte babbel
• Iemand met passie voor sales en het opbouwen van klantrelaties
• Bij voorkeur iemand met ervaring in en kennis van de agrarische sector
• Iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is
• Kennis van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij?

• Een enthousiaste collega met een vlotte babbel
• Een jong team met gedreven collega’s
• Een afwisselende functie met de mogelijkheid tot thuiswerken
• Uitstekend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een prestatiebonus
• Een startup zonder grenzen, ook jij krijgt veel vrijheid!

Ben jij de proactieve duizendpoot die ons ondernemende team komt versterken?

Enthousiast geworden?
Dat snappen we! Stuur jouw motivatie en cv naar Bart Keizers via info@farmtrade.nl of neem contact op via 06- 29 36 45 69. Hopelijk maken we snel kennis onder het genot van een goede bak koffie in ons kantoorpand in Emmeloord!

  Team FarmTrade