AVR Green Select Days organiseert veiling voor het goede doel

AVR Green Select

FarmTrade Partner AVR lanceerde in 2023 AVR Green Select, een nieuw merk om de tweedehandsmarkt actief in handen te nemen. Om het nieuwe merk te lanceren, organiseerden zij de AVR Green Select Days waar klanten de kans kregen om het aanbod aan tweedehandsmachines te ontdekken. Na deze succesvolle eerste editie organiseert AVR nogmaals de AVR Green Select Days maar dit keer met een speciale avond; op zaterdagavond worden enkele machines uit het aanbod geveild ten voordele van de Warmste Week, een solidariteitsactie van VRT die dit jaar in teken staat van ‘samen vlammen tegen eenzaamheid. Wij spraken Stein Rommelaere, AVR Green Select Manager over hun actie!

Stein Rommelaere: ‘De eerste editie van de AVR Green Select Days was een groot succes. Het leidde zelfs tot een stijging van meer dan 50% in de verkoop van tweedehandsmachines. Het bespaart de klant geld en de machine is snel beschikbaar; een groot voordeel voor de klanten. Daarnaast zijn wij er erg blij mee dat we betrouwbare, tweedehandsmachines op deze manier kunnen aanbieden aan onze klanten.’

Vanwege het succes hebben wij een tweede editie AVR Green Select Days op de agenda gezet. De editie vindt plaats op 5 en 6 juli bij het AVR Green Select Center in Moorslede. Tijdens deze editie openen we ons tweedehandspark. Om het park feestelijk te openen kunnen klanten tijdens het event profiteren van aantrekkelijke actieprijzen. We sluiten het weekend af met op zaterdagavond een veiling voor het goede doel.

Win-win-win

‘In de AVR Green Select Days vonden we de ideale combinatie om het nuttige aan het zinvolle te koppelen: een veiling van tweedehandsmachines waarbij we de opbrengst schenken aan het goede doel. Een AVR-machine in de markt, een tevreden klant en een schenking aan het goede doel: win-win-win.’ aldus Stein Rommelaere.

Leasing: niet alleen voor nieuwe machines

Net als het merk AVR Green Select werd ook AVR Finance in 2023 gelanceerd. AVR-klanten kunnen sinds vorig jaar kiezen voor een financiële leasing of operationele leasing – op nieuwe machines én op tweedehandsmachines. Zo kunnen zij doelgericht blijven investeren zonder daarbij in te boeten op flexibiliteit.

Benieuwd naar het tweedehandsaanbod van AVR? Kom bij ons langs op vrijdag 5 of zaterdag 6 juli. Meer informatie vindt u op de website van AVR.