‘WIFO en Doorgrond onthullen een primeur in de schoffelwereld’

FarmTrade Partner WIFO onthult samen met bedrijf Doorgrond een primeur in de schoffelwereld. Wij spraken Marco Holwerda over deze innovatie.

WIFO machineOngekende mogelijkheden met de Camera Sideshift van WIFO en Doorgrond!
De DSD-Z-300 Camera Sideshift die twee jaar geleden uit de samenwerking tussen WIFO en Doorgrond het licht zag, heeft een mooie upgrade gekregen. De Smart Sideshift kan nu met zowel het Tillet and Hague als het Claas Culticam camerasysteem uitgevoerd worden.

Waarom er gekozen is om met twee verschillende camerasystemen te werken?
‘Simpel’, aldus Marco Holwerda, we zien dat er bij akkerbouwers voorkeur is om met een specifiek camerasysteem te werken. Deze voorkeur is gebaseerd op de aanwezige ervaring maar ook de werking en de configuratiemogelijkheden van het camerasysteem. Door twee verschillende systemen aan te bieden geven WIFO en Doorgrond de mogelijkheid om te voldoen aan deze wens. Beide camerasystemen zijn uiterst secuur in het herkennen van de verschillende groentinten waarmee planten van onkruid worden onderscheiden en er tot op 1 cm van de plantrij geschoffeld kan worden.

Nauwkeurigheid en efficiëntie voor een onderscheidende prijs
Flexibiliteit kenmerkt de Smart Camera Sideshift. Naast de keuze tussen twee camerasystemen is de Sideshift ook eenvoudig te combineren met elk type schoffel. Voor akkerbouwers geeft dit de mogelijkheid om te werken met een systeem dat bij hen past en waarmee zij nog nauwkeuriger en efficiënter kunnen schoffelen. En dit tegen een onderscheidende prijs ten opzichte van andere aanbieders.

Vragen over of interesse in deze primeur? Bel Marco Holwerda, Sales & Marketing manager WIFO – Anema BV, via 0518 411 318 of 06 5182 4043.