Damm Deurentechniek B.V.: ‘Onze ISO-100 schuifdeuren hebben een zeer goede isolatiewaarde waardoor de energiezuinigheid optimaal is’

FarmTrade partner Damm Deurentechniek B.V. uit Emmeloord laat u graag kennismaken met de ISO-100 schuifdeuren! Optimaliseer uw ruimte, we begrijpen dat u op dit moment niets liever wil dan de kou buiten houden, maar voor uw koelcel is het juist noodzakelijk om de kou binnen te houden!
Edwin van Overbeeke, DGA van Damm Deurentechniek B.V. geeft een toelichting.

Foto Damm, Edwin van OverbeekeWat is er zo goed aan de ISO-100 schuifdeuren?
De ISO-100 schuifdeuren hebben een uitstekende isolatiewaarde en een zeer goede afdichting, waardoor energiezuinigheid optimaal is. We zijn onze producten altijd aan het verbeteren. Als voorbeeld noemt Edwin dat de ISO-100 schuifdeur tegenwoordig ook koudebrug onderbroken uitgevoerd kan worden. Hierdoor ontstaat er minder condensvorming.

Voor wie zijn de deuren geschikt?
Met name in de agrarische sector zien we dat de ISO-100 deuren uitkomst bieden voor de bewaarcellen.

We hebben momenteel een aantal klanten die koelcellen aan het renoveren zijn. Zij zijn bezig met hogere isolatiewaarden en een betere koeling erin. Dan komen vaak de deuren voor een upgrade in aanmerking en kunnen we de ISO-100 schuifdeuren zowel in bestaande ruimtes als nieuwe bewaarruimtes toepassen. De ene keer hebben we hierover rechtstreeks contact met de aannemer en de andere keer is het rechtstreeks met de eindgebruiker.

De ISO schuifdeuren worden niet alleen in Nederland geplaatst
Edwin geeft aan dat de ISO-100 schuifdeuren ook te exporteren zijn. Dan worden ze als een bouwpakket verpakt en kunnen deze wereldwijd verzonden worden. De klant kan het vervolgens zelf monteren. Als voorbeeld geeft Edwin een project in Ierland. Deze klant wil specifiek met Nederlandse partners samenwerken. Wij zijn daar samen met de firma Tolsma Grisnich naar toe gegaan en hopen er in maart/april 2024 deuren naar toe te exporteren en de bladen zelf op locatie te assembleren en te monteren. Het zijn grote afmetingen, waardoor de deurbladen niet makkelijk te vervoeren zijn. In de fabriek bereiden we alles voor en op locatie zetten we het in elkaar. Tolsma Grisnich zorgt voor deze klant voor de koeling en wij voor de ISO-100 deuren! ‘Mooi om dit samen op te pakken en deze klant van dienst te kunnen zijn’.

Optimaliseer uw ruimte het hele jaar door met de veelzijdigheid van Damm (schuif)deuren.

Meer weten? Neem contact op met Damm Deurentechniek B.V., via telefoonnummer 0527 201 777.

Damm Deurentechniek ISO-100 schuifdeur