HB Ecoproducts: 20 jaar Easy Shine, vieren we met 20% korting!

Sinds een aantal maanden is HB Ecoproducts aangesloten als Partner bij FarmTrade. ‘Met onze reinigingsproducten bieden wij een uniek product als het gaat om het reinigen van trekkers en machines. Dit jaar bestaat ons best verkochte product 20 jaar en dit willen we graag vieren met de gebruikers van FarmTrade!’ aldus Yari Goosens, eigenaar HB Ecoproducts.

Goossens: ‘Drie jaar geleden nam ik het bedrijf over van oprichter Hans Burgersdijk. Gezien zijn respectabele leeftijd koos hij ervoor het bedrijf te verkopen. Op dat moment werkte ik samen met mijn broer in het bedrijf van mijn vader. Toen het aanbod voorbij kwam HB Ecoproducts over te nemen hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik had een ontzettende drive om te ondernemen.’

Met het bedrijf HB Ecoproducts is Yari voornamelijk actief in de agrarische- en transportsector. ‘Voor iedere reinigingsuitdaging bieden wij een geschikte foam. Onze producten zijn uniek, worden contactloos gebruikt (zonder spons), werkt makkelijk, snel en veilig én is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Ons middel ‘foam’ je op de trekker, machine, vrachtwagen, etc. middels een foampistool. Je laat het enkele minuten zitten en spuit het er vervolgens met water af. Kind kan de ‘was’ doen ;).’ aldus Yari Goossens.

De reinigingsmiddelen zijn gemaakt op eigen recept en worden in Nederland geproduceerd.

Producten online bestellen
De producten van HB Ecoproducts kunnen gemakkelijk online besteld worden of via één van de dealers geleverd worden. De hardlopers even op een rijtje:
Easy Shine
o Ons best verkochte product!
o Geschikt voor trekkers en machines.
Easy Blue
o Zeer geschikt voor trekkers/machines.
o Doorgaans reinigingsmiddel voor voertuigen
Super clean
o Het beste reinigingsmiddel voor trekkers/machines met bron- en roestaanslag. Denk hierbij een beregeningsinstallaties etc.

Naast reinigingsmiddelen levert HB Ecoproducts ook veeg- en schrobmachines.

20 jaar Easy Shine
Dit jaar bestaat Easy Shine 20 jaar. Dit vieren we met en korting van 20% voor alle gebruikers van FarmTrade! Ga naar onze website en gebruik kortingscode EasyshineFT20.
* Enkel geldig op de 10L verpakking en de 25L verpakking.