Ledhandel24: LED Guide vertelt precies wat jij nodig hebt!

 

Ledhandel24 is een van de partners die zich vanaf de start heeft gecommitteerd aan FarmTrade. Een trouwe partner die geregeld hun ledlampen aanbiedt op het platform een vaak interessante acties deelt. Onlangs lanceerden zij hun nieuwe feature op de website, de online configurator. Wij spraken Rob Haarhuis, oprichter van Ledhandel24 over hun bedrijf en hun nieuwe feature; LED Guide.

Ledhandel24 is ontstaan vanuit een hobby. Naast het werk startte Rob Haarhuis met de verkoop van ledlampen voor trekkers. Ledlampen die precies passend zijn op het type trekker die jij in de schuur hebt staan. ‘Wij startte zo’n 8 of 9 jaar geleden met de verkoop van ledlampen naast onze veehouderij. Een ‘extraatje’ zo zagen we dat. Dat liep al gauw een beetje uit de hand. Er was veel vraag en de uren die wij erin konden steken bleken al snel te weinig. We stopten met de veehouderij en zijn ons volledig gaan storten op de verkoop van ledlampen voor trekkers. We bouwden een webshop en er kwamen uiteindelijk een aantal collega’s bij. Inmiddels zijn we met 10 man en verkopen wij lampen aan de hele Benelux. Ons assortiment is uitgebreid met verlichting voor meer facetten binnen de agrarische sector, zoals; werklampen, aanhangerverlichting, verstralers. flitsers, zwaailampen, etc.’

‘Begin deze maand hebben wij onze online configurator gelanceerd op onze website. Met het vele aantal types trekkers van tegenwoordig, was het een beste klus om de configurator te vullen. Echter zal het ons, maar vooral onze klanten helpen om snel en gemakkelijk de juiste lampen te bestellen. Voor iedere type trekker hebben wij de juiste combinaties gemaakt met onze ledlampen. Een ronde lamp voor een ronde koker, een vierkant lamp voor een vierkante koker. In de configurator geef je aan om wat voor trekker het gaat, welke typenummer het heeft en dan rolt er automatische een lijst uit met de lampen die op jouw trekker passen. Je kiest zelf het aantal en de lampen die je wilt bestellen. Scheelt jou tijd, scheelt ons tijd. We noemen het een win-win. Toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen.

Speciaal voor FarmTrade gebruikers heeft Ledhandel24 een kortingscode beschikbaar gesteld. Tot en met november profiteer je van 15% korting op werk- en koplampen met kortingscode LEDGUIDE15FT.

Ga direct naar de website