Marktprijzen nu al massaal gedeeld op FarmTrade!

‘En we zijn nog maar net begonnen!’ aldus oprichter Bart Keizers van FarmTrade. Vorige week lanceerden wij het marktprijzenoverzicht op FarmTrade. De nieuwe feature op FarmTrade werd direct goed gebruikt. In de eerst week waren er zelfs al dagen met soms 10 gedeelde transacties.

Van gele zaaiuien voor €0,36/kg tot Traxx diesel voor €149,04/100Bart KeizersL en Irene consumptieaardappelen voor €0,75/g

Waarom marktprijzen?

Met marktprijzen op Farmtrade kun je direct en supersnel marktprijzen delen en inzien; van boer tot handelaar en van inkoper tot verkoper. Marktprijzen op FarmTrade geeft daardoor het meest reële beeld van de markt dat er is. Het betreffen transacties die zowel op FarmTrade als buiten FarmTrade hebben plaatsgevonden. Geverifieerd, waanzinnig snel en overzichtelijk. Precies waar FarmTrade voor staat.

Bart Keizers, oprichter van FarmTrade: ‘FarmTrade wil iedereen in de agrarische sector met elkaar verbinden. Dat deden we al met handel en nu hebben we dat uitgebreid met marktprijzen. En aangezien we een ontzettend trouwe groep gebruikers hebben was dat vanaf dag één al direct in gebruik. En ja, daar zijn we best een beetje trots op als team FarmTrade! Uiteindelijk is het altijd afwachten hoe een nieuwe ontwikkeling wordt ontvangen.

Zelf prijzen delen doe je eenvoudig via ‘Marktprijzen’ op FarmTrade. Anoniem, kosteloos en geverifieerd!