Wat zoeken wij?

– Een enthousiaste collega die communicatief sterk is
– Ervaring met teksten schrijven
– Ervaring in en kennis van de agrarische sector is een pré
– Beheersing van de Duitse taal zou fantastisch zijn
– Iemand die ‘out of the box’ durft te denken.

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor een veelzijdige functie met veel afwisseling? Als communicatiespecialist ondersteun jij het FarmTrade team op het gebied van communicatie in de breedste zin. Klantcontact, teksten schrijven en advertenties opmaken zijn jou op het lijf geschreven. Ook speel je een rol in de werving en begeleiding van nieuwe klanten, lever je een bijdrage aan de maandelijkse nieuwsbrief en vallen werkzaamheden rondom social media ook binnen jouw takenpakket. Voornamelijk in Nederland, maar we zijn ook bezig met een uitbreiding naar Duitsland. Samen zorgen we ervoor dat FarmTrade als een speer verder groeit!

Hoe jouw dag eruit ziet

’s Ochtends om 8:00 uur – of eerder 😉 – start je jouw laptop op. Je collega Dax heeft een nieuwe klant binnengehaald, yes! Jij belt de klant op om kennis te maken en te bespreken wat de klant van ons als FarmTrade kan verwachten. Nadat je de tevreden klant helemaal hebt bijgepraat, open je je mail en werk je deze bij. Er staan een aantal Gepromote Advertenties van onze Partners op de planning deze week. Via de mail heb je wat input verzameld, hier maak je pakkende teksten van die passen bij zowel de klant als ons unieke platform. Voor aanvullende informatie of vragen ben je niet bang om de klant op te bellen. Ook check je de afbeeldingen en snij je deze eventueel bij of maak je ze creatief op. Even inplannen… check, ook weer gelukt!

Na de lunch bel je een klant voor een interview voor de nieuwsbrief. Na een interessant gesprek over de aardappelsector werk je het meteen uit tot een sprekend verhaal voor de doelgroep. Je plaatst aan het einde van de middag een bericht op Facebook en Instagram om de nieuwe klanten te verwelkomen en dan is de dag alweer voorbij!

Wat bieden wij

– Een afwisselende functie van minimaal 3 dagen per week
– Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken
– Je werkt in een jong team met gezellige, gedreven collega’s
– Uitstekend salaris
– Een startup zonder grenzen, ook jij krijgt veel vrijheid!

Over Farmtrade

FarmTrade is een toonaangevend agrarisch handelsplatform. Onze APP maakt het mogelijk om te handelen in bijvoorbeeld uien, aardappelen, bietenquotum, machines en meer. We onderscheiden ons door alles net even anders te doen, grenzen op te zoeken en out of the box te denken. FarmTrade brengt agrarisch Nederland op een eenvoudige maar effectieve manier met elkaar in contact.

FarmTrade is een jong, innovatief bedrijf dat groeit als een speer! Daarom zoeken we een aanvulling voor ons team, dat momenteel uit 4 personen bestaat. We komen uit de Noordoostpolder (maar dat is zeker geen vereiste) en zijn op zoek naar iemand met enthousiasme en gedrevenheid om ons team nog sterker te maken én met affiniteit voor de agrarische sector. Ben jij de collega die wij zoeken? Neem dan contact op met Bart via 06- 29 36 45 69 of stuur een mail naar info@farmtrade.nl