Vomumatra verkoopt betaalbare machines van Poolse makelij

 

Wim Vogels, eigenaar van Vomumatra verkoopt betaalbare landbouwmachines met een degelijke kwaliteit en afwerking. Een (bewuste) éénpitter die veel zaken doet met vooraanstaande Poolse fabrikanten van landbouwmachines -van verschillende merken- en met zijn kennis agrariërs adviseert over grondbewerkingswerktuigen. De voorraad van Vomumatra deelt Wim onder andere op FarmTrade, maar ook voor specifieke machines op aanvraag kun je bij Vogels terecht.

Vogels is jaren actief geweest als agrariër op verschillende gronden, van Groningen tot aan Limburg en heeft daarmee veel kennis opgedaan met betrekking tot grondbewerking. Daarnaast volgt Vogels de innovatieve ontwikkelingen op de voet. Voornamelijk in het buitenland en dan met name in de landen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. ‘In Zwitserland wordt de biologische landbouw gestimuleerd én gesubsidieerd door de staat. Hierdoor zijn zij veel verder op dat gebied en daar kunnen wij nog veel van leren. In Nederland blijven we steken doordat er geen onafhankelijk onderzoek gedaan wordt. Niets wordt hier onderzocht tenzij ervoor betaald wordt.’ aldus Wim Vogels.

Vooraanstaande machinefabrikanten in Polen

Voor wat betreft de machinebouw doet Vogels zaken met Polen. ‘Ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, voor degelijkheid en niet voor ingewikkelde constructies. Ik kom niet ‘from Holland, maar from The Netherlands,’ ik zoek de samenwerking en ga niet voor het allergoedkoopste. De reden dat ik met Polen samenwerk heeft te maken met de hoge kwaliteit en het feit dat de communicatie soepel verloopt. Wij zijn een team en gaan samen voor het hoogste haalbare.

Vooraanstaande machinefabrikanten in Polen

Vogels importeert machines die volgens zijn visie passen in de Nederlandse markt, bij de Nederlandse boer. Ben je op zoek naar een degelijke machine die jou helpt bij de bewerking van jouw kostbare grond? Bij Vomumatra kun je terecht voor degelijke schijveneggen, cultivatoren, zaaibedbereiders, doorzaaimachines, groenbemester verkleiner of diep- en voorzetwoelers. Neem dan contact op met Wim Vogels via 06- 54272570 en profiteer direct van zijn brede kennis en advies!