Van losse machines naar complete verwerkingslijnen

 

Remach biedt met regelmaat op FarmTrade interessante machines aan voor het sorteren, wassen én verpakken van agrarische producten. Wij spraken mede-eigenaar Krijn van Groningen over hun bedrijf, werkzaamheden en ontwikkelingen in de markt.

Remach is in 2019 gestart met het idee om gebruikte machines te verhandelen. Al na een paar maanden werd duidelijk dat hier niet het hart lag van de ondernemers Krijn en Fokko-Aldert. Ze begonnen met de verkoop van nieuwe machines voor het sorteren, wassen en verpakken van agrarische producten. ‘Wij willen een totaalpakket leveren en onze klanten ontzorgen.‘

 

‘Wij zijn goed in het bedenken van oplossingen.’

Door de exclusieve samenwerking met de merken Pro-Vega, Upmann, Haith en AgriSep, biedt Remach het complete plaatje bij de nat- en droogverwerking van agrarische producten. ‘Wij zijn goed in het bedenken van oplossingen en hebben er voor gekozen zelf geen machines te bouwen. Doordat onze partners goede machines voor ons bouwen, kunnen wij een totaalpakket kwalitatieve machines leveren. Wij ontzorgen van A tot Z en bieden ook de benodigde installatie en service.’ Ook over aanpassingen aan bestaande verwerkingslijnen denkt Remach graag mee. ‘De losse machines verkopen wij tenslotte ook nog steeds’ aldus Krijn van Groningen.

‘De losse machines verkopen wij tenslotte nog steeds.’

 

Actuele aanbod
De kwalitatief hoogwaardige nieuwe én gebuikte machines vanuit de actuele voorraad biedt Remach geregeld aan op FarmTrade. Ga naar de pagina van Remach.

van-losse-machines-naar-complete-verwerkingslijnen