BECO kippers zeer gewild op FarmTrade

FarmTrade biedt dé doelgroep voor producten in de agrarische sector. Loonbedrijf Joldersma uit het Drentse Smilde ervoer dit tijdens de verkoop van hun BECO kipper die binnen drie dagen verkocht was.

Loonbedrijf Joldersma verkocht binnen drie dagen zijn BECO kipper via FarmTrade. “Eerder verkocht ik mijn machinehandel via andere platforms, sinds anderhalf jaar zit ik op FarmTrade en bied ik ook daar mijn handel aan.”

” Door de laagdrempeligheid is contact zo gelegd”

Jan Albert Joldersma is begin dertig en ervaart de app als zeer positief. “Als loonbedrijf bieden wij niet het gehele jaar machines aan, maar hebben wij te maken met ‘pieken en dalen,’ waardoor het voor ons minder interessant is om met abonnementen te werken. Op het moment dat wij een machine beschikbaar hebben, wil ik snel en simpel mijn handel kunnen aanbieden. FarmTrade maakt dat mogelijk met een app die ook direct mijn doelgroep bereikt.” De verkoop van de BECO kipper was een groot succes. Joldersma ontving dezelfde dag al een reactie. “Je kunt merken dat goede kwaliteitsmachines gewild zijn, de reacties daarop zijn bijzonder goed. Door de laagdrempeligheid is contact zo gelegd. Het is soms best een uitdaging om onderscheid te maken tussen serieuze interesse en interesse uit nieuwsgierigheid. Door de juiste vragen te stellen en kort en duidelijk te reageren heb ik geen overbodige tijd gestoken in de ‘nieuwsgierige kijker’.

Jan Albert Joldersma

Het succes van de BECO kipper zien we niet alleen terug bij Loonbedrijf Joldersma. Ook andere advertenties met aangeboden BECO kippers bereiken veel mensen en realiseren veel contactmomenten. Naast de BECO kipper verkoopt Joldersma ook geregeld andere machines en handelt het in LLB’s voor bieten via FarmTrade. Heeft u ook interessante handel? Aanmelden en handel plaatsen op de FarmTrade app is kosteloos, snel en eenvoudig!

Ook gebruik maken van FarmTrade?

Download FarmTrade in de App Store voor iPhone en Google Play voor Android.